SAVAŞ ÇELİK ELEK ÜRETİM VE PAZ. LTD. ŞTİ.
KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU AYDINLATMA METNİ

Kişisel verileriniz, Savaş Çelik Elek Üretim ve Paz. Ltd. Şti. tarafından hizmet sunulabilmesini teminen, ürünlerin satışı, teslimi, kurulum, bakım, onarım vb. satış sonrası servis hizmetlerinin yerine getirilmesi, internet sitesi üyeleri tarafından sağlanan kişisel verileri, üyelik kaydı oluşturabilmesi ve üyelik oluşturulması esnasında kimlik doğrulaması yapılabilmesi, bayi/yetkili satıcı operasyonları, gümrük operasyonları, üretim ve/veya operasyonları süreçlerinin planlanması ve icrası, tedarik zinciri yönetiminin ve lojistik faaliyetlerinin planlanması ve icrası, müşteri ilişkileri yönetimi süreçlerinin planlanması ve icrası, pazar araştırması faaliyetlerinin planlanması ve icrası internet sitesi ve/veya uygulamalardan yararlanılabilmesi ve bunların iyileştirilmesi, uygun yazılım sürümünün geliştirilebilmesi, üyelik sözleşmelerinde yer alan amaçların gerçekleştirilmesi, müşterilerimize tüketim ve alım motivasyonuna uygun özel ürün ve hizmetlerin önerilebilmesi için gerekli çalışmaların ilgili iş birimi ve iş ortakları ile yapılması, insan kaynağı yönetiminin Savaş Çelik Elek Üretim ve Paz. Ltd. Şti. tarafından sağlanarak gerçek kişilerin haklarının temini, Savaş Çelik Elek Üretim ve Paz. Ltd. Şti. içinde gerekli operasyonel faaliyetlerin yürütülmesi, Savaş Çelik Elek Üretim ve Paz. Ltd. Şti. tarafından ticari kararların verilmesi, uygulanması ve gerçekleştirilmesi konusunda gerekli adımların atılması, iş ilişkisi kurduğumuz kişilerin ve Savaş Çelik Elek Üretim ve Paz. Ltd. Şti. bu ilişkilerden kaynaklı hukuki emniyetinin sağlanması, Savaş Çelik Elek Üretim ve Paz. Ltd. Şti. tarafından düzenlenen organizasyonların gerçekleştirilmesi amaçlarıyla Kanun’un 5 ve 6. maddeleri uyarınca işlenmektedir.

Verilerin Aktarıldığı Taraflar ve Aktarım Amacı

Kişisel verileriniz, iş bu Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni’nde yer alan amaçlar dahilinde Kanun’un 8 ve 9. maddeleri uyarınca, yetkili servislerimize, yetkili bayilerimize, bilgi teknolojileri hizmet sağlayıcılarına, pazar araştırma şirketlerine, çağrı merkezi hizmeti veren şirketler gibi hizmetlerinden faydalandığımız veya işbirliği içerisinde olduğumuz üçüncü kişilere, yazılım hizmetleri ve diğer dış kaynak hizmet sağlayıcılarına, barındırma hizmet sağlayıcılarına, kargo ve lojistik şirketlerine, hukuk bürolarına, araştırma şirketlerine, çağrı merkezlerine, şikayet yönetimi ve güvenliğin sağlanmasına ilişkin yazılım şirketlerine, ajanslara, danışmanlık şirketlerine, sosyal medya mecralarına, yurtiçi ve/veya yurt dışında bulunan grup şirketlerimiz ile hissedarlarımıza, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize, yetkili kamu kurumlarına ve özel kişilere aktarılabilecektir. Savaş Çelik Elek Üretim ve Paz. Ltd. Şti., kullanıcı bilgilerinizi reklam hedeflemesi amacıyla, Google Müşteri Eşleştirme (Google Customer Match) ve Facebook Özel Hedef Kitle (Facebook Custom Audiences) hizmetlerini kullanmak suretiyle Google ve/veya Facebook ile paylaşabilir. Google Müşteri Eşleştirme hizmeti, Savaş Çelik Elek Üretim ve Paz. Ltd. Şti. ’nin Google’ın reklam ağı (örneğin, Arama, Gmail ve YouTube) üzerinden hedefleme yapılmak suretiyle size ulaşılmasına ve size özel sunulan pazarlama mesajlarını görmeniz için kullanıcı bilgilerinizi kullanmasına olanak tanımaktadır. Google kullanıcıları, Google reklam ayarlarında Müşteri Eşleştirme reklamları dahil olmak üzere Google hizmetlerinde gördükleri reklamları kontrol edebilmektedirler. Buradan detaylı olarak nasıl reklam ayarlarını kapatacağınızı görebilirsiniz. Facebook Özel Hedef Kitle hizmeti kapsamında Savaş Çelik Elek Üretim ve Paz. Ltd. Şti., hedefleme yapılmak suretiyle Facebook ve/veya Facebook’un sahip olduğu diğer uygulamalar üzerinden size reklam ve kampanyalar sunabilir. Buradan detaylı olarak reklam tercihlerinizi nasıl değiştirebileceğinizi görebilirsiniz.

Rızaya Tabi İşlemeler

Ayrıca rıza göstermeniz halinde, size ait kişisel bilgileriniz, sizin verdiğiniz onay doğrultusunda kampanya bildirimleri, yeni ürün duyuruları ve çapraz alışveriş fırsatlarının paylaşılması amacı dahil olmak üzere ürün ve/veya hizmetlerin tanıtımı, promosyonu, size özel kampanya, reklam, hedefleme, analiz vs. gibi amaçlarla işlenebilecek, saklanabilecek ve bu kapsamda hizmet alınan üçüncü kişiler dahil Savaş Çelik Elek Üretim ve Paz. Ltd. Şti. ve diğer grup şirketleri ile, Şirket’in iş ortakları ve tedarikçileri ile hukuken yetkili kamu kurum ve kuruluşları ile özel hukuk tüzel kişileriyle paylaşılabilecektir. Savaş Çelik Elek Üretim ve Paz. Ltd. Şti., sizin tarafınızdan verilen onay doğrultusunda, size ait kullanıcı bilgilerini reklam hedeflemesi için Google ve/veya Facebook ile paylaşabilir

Toplama Yöntemi ve Hukuki Sebebi

Kişisel verileriniz, Savaş Çelik Elek Üretim ve Paz. Ltd. Şti.  tarafından işbu Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni’nde belirtilen amaçlarla kullanılmak üzere her türlü yazılı, sözlü, elektronik ortamlardan otomatik olan ya da olmayan yöntemlerle toplanabilmektedir. Kişisel verileriniz Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları ile işbu Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni’nde belirtilen amaçlarla işlenebilmekte ve aktarılabilmektedir.

Kişisel Verilerin Saklanma Süresi

Savaş Çelik Elek Üretim ve Paz. Ltd. Şti., kişisel verileri işbu Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni’nde belirtilen amaçların ve ilgili mevzuatın gerektirdiği süre boyunca saklayacaktır. Buna ek olarak, Savaş Çelik Elek Üretim ve Paz. Ltd. Şti., veri sahibi ile arasında doğabilecek herhangi bir uyuşmazlık durumunda, uyuşmazlık kapsamında gerekli savunmaların gerçekleştirilebilmesi amacıyla sınırlı olmak üzere ve ilgili mevzuat uyarınca belirlenen zamanaşımı süreleri boyunca kişisel verileri saklayabilecektir.

Veri Güvenliğine İlişkin Önlem ve Taahhütler

Savaş Çelik Elek Üretim ve Paz. Ltd. Şti. ,

• kişisel verilerin hukuka aykırı olarak işlenmemesini,
• kişisel verilere hukuka aykırı olarak erişilmemesini ve
• kişisel verilerin muhafazasını

sağlamak amacıyla uygun güvenlik düzeyini temin etmeye yönelik gerekli teknik ve idari tedbirleri almayı, gerekli denetimleri yaptırmayı taahhüt eder. Savaş Çelik Elek Üretim ve Paz. Ltd. Şti.  elde ettiği kişisel verileri işbu Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni ile ilgili yasal mevzuata aykırı olarak başkasına açıklamayacak ve işleme amacı dışında kullanmayacaktır

Kanun Kapsamındaki Haklarınız

Kanun’un 11. maddesi uyarınca, veri sahipleri olarak;

• Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
• Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
• Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
• Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
• Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
• 6698 sayılı Kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
• İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
• Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahipsiniz.

Söz konusu haklarınıza ilişkin taleplerinizi, kişisel veri sahipleri olarak yazılı bir şekilde İstanbul Mermerciler OSB 6. Cadde No:11 Köseler Köyü Dilovası – Kocaeli / Türkiye adresine yazılı olarak, info@savaselek.com.tr adresine güvenli elektronik imza, mobil imza ya da varsa Savaş Çelik Elek Üretim ve Paz. Ltd. Şti. ’ne daha önceden bildirdiğiniz ve Savaş Çelik Elek Üretim ve Paz. Ltd. Şti. sistemlerinde kayıtlı bulunan elektronik posta adresi aracılığı ile info@savaselek.com.tr adresine iletilmesi halinde 30 (otuz) gün içerisinde değerlendirilerek sonuçlandırılacaktır. Veri Sahibi tarafından iletilen taleplerde, veri sahibinin adı, soyadı, başvuru yazılı ise imzası, TC kimlik numarası ya da yabancı ise uyruğu, pasaport numarası veya varsa kimlik numarası, tebligata esas yerleşim yeri veya iş adresi, varsa bildirime esas elektronik posta adresi, telefon ve faks numarası ve talep konusu bulunması zorunludur. Taleplere ilişkin olarak yazılı şekilde yanıt verilecek olması halinde on sayfaya kadar ücret alınmayacak olup, Savaş Çelik Elek Üretim ve Paz. Ltd. Şti.’nin on sayfanın üzerindeki yanıtlar için mevzuatın öngördüğü ücret tarifesi üzerinden ücret talep etme hakkı saklıdır. Başvuruya verilecek yanıtın CD, flash bellek gibi bir kayıt ortamında verilmesi halinde ise Savaş Çelik Elek Üretim ve Paz. Ltd. Şti., talepte bulunan Veri Sahibinden kayıt ortamının maliyeti tutarında ücret talep edebilir.

Metindeki Değişiklikler

Savaş Çelik Elek Üretim ve Paz. Ltd. Şti., işbu metinde yer alan hükümleri dilediği zaman yayımlamak suretiyle değiştirebilir. Savaş Çelik Elek Üretim ve Paz. Ltd. Şti. ’nin değişiklik yaptığı hükümler yayınlandığı tarihte yürürlük kazanır.